First eBook : The Effortless Life


OPS!!! pic grad blom upload. hehe.
xpela kot, xmo letak pic sendiri kat sini :D

so today i dont wanna upload any photo. 
i just wanna share something.

The Effortless Life: 
A Concise Manual for Contentment, Mindfulness, & Flow.


Today i purchased an eBook for the first time.
since buku yg aku beli dulu da habis baca(seriously, Rework & Power of Less are very good books.),
aku carila buku lain utk tambah knowledge and membantu aku menyusun hidup yg lebih baik. cewah!!
actually i've been following this blog (www.zenhabits.net) for a while.
you can find a lot of articles/motivation or what so ever in there,
to help u manage urself and ur work better.
trust me, it helps me a lot. sambil membaca, tambah ilmu, sambil beringat.
so ada peluang nie, aku nak sama2 ingatkan diri aku and org lain.
a good thing to share. so why not?

actually eBook ni dia nak jual $15.99.
tapi u can have it for free or pay what ever amount u want.
just click Add to cart, then just tukar amount ke berapa yg korang mampu.
aku ni xdela kaya sgt, so aku bayar $10 je.
bukan apa, aku xnak amik brg free. nanti aku xappreciate plak.
so bila aku kuar duit skit, baru la rasa appreciate skit and
akan timbul rasa rugi kalau xbaca. kan2.
lagipon dlm paypal aku ada balance lagi $10. hahahah

so go ahead guys. u can have it for free.
mana ada ilmu yg bermanfaat yg kita blh amik/sedut, kita amik selagi ada peluang.
kot2 ada masa terluang blh la membaca.
tgh tunggu isteri bersalin ke,
tgh tunggu awek beli baju ke,
tgh mlm sebelum tido ke,
tgh dlm flight nk ke Melbourne ke,
so masa tu xdela terbazir mcm tu je~ :P
blh refer kat link bawah nie utk purchase eBook nie :


Happy Reading!! :D

No comments: